de praktijk

Maak kennis met onze tandprotheticus Ava Mahmoud

Over Ava Tandprothetiek

Graag stel ik mijzelf voor; mijn naam is Ava Mahmoud. Eenendertig jaar oud en woonachtig in Rotterdam. Voordat ik Ava Tandprothetiek startte heb ik ruim elf jaar ervaring opgedaan in de tandtechniek- en prothetiek. In 2018 heb ik mijn opleiding aan de Hogeschool Utrecht voltooid als Tandprotheticus.

Ik heb in verschillende praktijken gewerkt, waardoor ik er achter kwam dat het hebben van een goede band tussen behandelaar en cliënt erg belangrijk is. Mensen hebben vaak het idee als nummertje gezien te worden en hechten waarde aan het hebben van een vaste behandelaar. Daarnaast worden veel mensen belemmerd door hun lichamelijke gezondheid om een bezoek te brengen aan de tandprotheticus in de tandartspraktijk, waardoor zij langere tijd lopen met een niet goed zittende gebitsprothese.

Ava Mahmoud

Tandprotheticus

Ava Tandprothetiek onderscheidt zich doordat u zorg op maat krijgt van één vaste behandelaar. Door ambulante zorg te verlenen hopen wij de zorg voor iedereen toegankelijk te maken. Ava Tandprothetiek is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van uitneembare constructies in de mond. Dit zijn:

  • Volledige gebitsprotheses
  • Gebitsprotheses op implantaten (klikgebit)
  • Gedeeltelijke/frame protheses
  • Reparatie en aanpassingen

U kunt bij ons ook terecht voor een vrijblijvende intake, uitgebreid mondonderzoek, periodieke controles van de gebitsprotheses, maar ook voor doorverwijzingen. Kortom: wij begeleiden u van A tot Z. Wij maken graag werk van uw gebit en nemen hier de tijd voor. Hierbij zullen wij niet alleen tijd besteden aan het gebit zelf, maar ook aan u. Het geven van de juiste instructies voor het dragen, bewaren en schoonhouden van de protheses vinden wij minstens net zo belangrijk. Voorop staat dat u zich comfortabel voelt bij het dragen van uw prothese en dat u hier zo lang mogelijk van kunt genieten.

U kunt ons hier bereiken

Annuleren

2021 | Ava Tandprothetiek | @ IRMEDIA | Webdesign door IRMEDIA